Kloakservice

Kompetent kloakservice på hele Sydsjælland

Hos Murel’s Eftf. tilbyder vi alle former for kloakservice med en kvalitetsbevidst og effektiv tilgang. Med mere end 60 års erfaring har vi en bred vifte af faste kunder – både private, virksomheder, institutioner mm. Vi har afdelinger i Nykøbing Falster og Sakskøbing, og vi servicerer hele Guldborgsund, Vordingborg, Lolland Falster og Sydsjælland generelt.

Som autoriseret kloakmester kan vi blandt andet hjælpe med:

Dertil kommer specialopgaver, som vi løser efter dine behov. Vi tilbyder desuden kompetent rådgivning og vejledning.

Kvalitet, effektivitet og troværdighed

Høj faglig kvalitet er fællesnævneren for vores arbejde. Det samme er effektivitet. Vi er en troværdig samarbejdsparter ved såvel mindre som mere omfattende opgaver. Som medlem af foreningen Kloakmestrenes Kvalitetskontrol garanterer vi dig kvalitetsløsninger, der holder. Samtidig tilbyder vi hurtig kloakservice: Vi kommer altid inden for en halv dag, efter du ringer.

En del af vores kloakservice består også af professionel rådgivning. Vores lange erfaring på området sikrer dig et samarbejde med yderste kompetente medarbejdere, der gerne vil hjælpe dig så godt igennem som muligt. Der bliver lagt stor vægt på at du får professionel sparring og gode råd, både før, under og efter vores arbejde er udført. På den måde er du med vores kloakservice altid sikret det bedste resultat. 

Ring til os i dag

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 54 85 90 69 og få et uforpligtende tilbud. Kloakservice Murel's Eftf består af to afdelinger. Én i Nykøbing Falster og én i Sakskøbing. Herfra udfører vi typisk opgaver i Guldborgsund og Vordingborg, men arbejder på hele Sydsjælland. Vi glæder os til at høre fra dig.