Slamsugning og kloakrenser i Nykøbing Falster og omegn

Kompetent og effektiv slamsuger og kloakrenser med stor erfaring

Slamsugning er en af vores mest udførte arbejdsopgaver. Døjer du med tilstoppede brønde, septiktanke m.m., kan en slamsuger rense det. Slamsugning fjerner en blanding af slam og spildevand i:

  • Samletanke
  • Septiktanke
  • Sandfang
  • Fedtudskiller
  • Køkkenbrønde
  • Olieudskillere
  • Vejbrønde

Vores team af slamsugere består af engarede medarbejdere, alle stor erfaring inden for faget. Det sikrer dig et komplet og veludført stykke arbejde, lige gyldig hvilken kloakrenser, der kommer for at løse din opgave. Vores slamsuger service løser akut opståede opgaver. Det kan være pludseligt tilstoppede tanke eller beholdere. Vi sender dog også ofte en kloakrenser ud og slamsuger diverse kloak- og afløbsstsystemer. På den måde kan vi være med til at forebyge nogle af de problemer vores kunder ville have oplevet i fremtiden.

En miljørigtig beslutning

Til at opbevare slammen har vi en lastbil med tilhørende tank, hvor slammen bliver samlet. Vi sørger efterfølgende for, at spildmaterialet ender det rigtige sted og ikke belaster miljøet yderligere.

Slamsuger til tiden

Vi stræber altid efter at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. Derfor kommer vi hos Kloakservice Murel’s Eftf. altid ud til dig inden for en halv dag, efter du har kontaktet os. Uanset hvilken opgave, vi skal udføre, er alle opgaver lige vigtige. Vi laver kvalitetsløsninger, der er udført af professionelle kloakmestre. 

Yderligere informationer

Vil du vide mere om slamsuger og kloakrenser service eller om vores arbejdsmetoder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 54 85 90 69. Vi har afdelinger i Nykøbing Falster og Sakskøbing. Herfra udfører vi alle former for services fra kloak tv inspektion, kloakspulinger,  til strømpeforinger i hele Guldborgsund, Vordingborg, Lolland Falster og Sydsjælland.