Strømpeforing i Nykøbing Falster og omegn

Professionel og effektiv strømpeforing

Hos Murel’s Eftf. er vi specialiseret i stømpeforing – en teknik til at renovere kloaker, der på den ene eller anden måde er defekte. Vi råder over det udstyr, der skal til for at foretage en effektiv strømpeforing. I kraft af mange års erfaring med alt inden for kloakservice kan vi hurtigt diagnosticere problemet med kloakken og løse det.

En hurtig proces og et holdbart resultat

Der er mange fordele ved strømpeforing. En af dem er, at renoveringen er mulig uden opgravning. Det betyder, at processen både er hurtig og smidig. Samtidig er resultatet langtidsholdbart.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med strømpeforing, eller er du i tvivl om, hvad der er galt med din kloak, er du altid velkommen til at kontakte os på 54 85 90 69. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker. Samtidig står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning med afsæt i stor erfaring.

Vi servicerer hele Sydsjælland

Vores afdelinger er beliggende i Nykøbing Falster og Sakskøbing. Vi servicerer hele Guldborgsund, Vordingborg, Lolland Falster og Sydsjælland i almindelighed.